Werksessie talentontwikkeling

Onder leiding van service-designbureau Zeewaardig verkennen we kansen en uitdagingen voor de talentontwikkeling in Flevoland. Wat gun jij Flevolandse jongeren in hun culturele ontwikkeling? Wat hebben we en moeten we versterken? Wat ontbreekt er nog en zouden we met elkaar kunnen toevoegen?

Aan de hand van de Culturele Kaart Talentontwikkeling Flevoland onderzoeken we per ontwikkelingsstadium de kansen en mogelijkheden. Er zijn gastoptredens van en interviews met Flevolands talent. Op grote werkvellen gaan we onze ideeën vastleggen. Er zijn inspirerende Flevolandse cultuurcollega’s om samen ideeën mee te ontwikkelen en kansen voor samenwerking te verkennen.

De resultaten uit de werksessie vertaalt Kunstlink naar een voorstel voor een werkagenda om komende jaren provinciaal de culturele infrastructuur voor de Flevolandse talentontwikkeling duurzaam te versterken.

De sessie wordt gehost door Bjorn van Raaij, directeur van Zeewaardig en Remko Willems, programmamanager van Kunstlink Flevoland.