Aanmelden voor Cultuurmakersdag 9 november: open call

Op deze pagina kun je reageren op de open call voor de Cultuurmakersdag op 9 november. Vul het formulier onderaan de pagina in en we nemen jouw pitch in behandeling!

Ben jij een cultuurmaker, jong of oud, en heb je een uitdagend idee? Of heb je een innovatief kunstwerk, een bijzondere act of een belangrijke oproep die je het liefst met iedereen deelt? Gebruik dan het onderstaande formulier om je in te schrijven voor de Open Call!

We bieden je op de Cultuuurmakersdag graag de mogelijkheid om jezelf te laten zien en op de kaart te zetten. Grijp dus je kans, laat je creativiteit zien en kom staan op een van onze open podiumplekken in De Meerpaal!

Er is ruimte voor allerlei diverse talenten en initiatieven. Onze open podia bieden de ruimte voor 3 verschillende soorten acts die worden ingepland op 9 november tussen 14:30 en 19:30 in De Meerpaal in Dronten.

 1. Op de zeepkist
  Stap op de zeepkist om jouw fantastische idee, hartenkreet of oproep voor de cultuursector in Flevoland te pitchen. Je krijgt max. 5 min. spreektijd, een microfoon en een mini-podium.
  (Geen financiële vergoeding beschikbaar)
 2. Performance
  Pak je podium en laat het publiek genieten van jouw solo-optreden of van de live trailer van jullie nieuwste voorstelling, een installatie, een modeshow, of een verrassende act/ fragment waar je publiek bij wilt. Je kunt kiezen voor een klein intiem podium (mobiele lichtset en geluidsversterking) of voor het grote podium. De duur van je act is in overleg. (Geen financiële vergoeding beschikbaar)
 3. Actieve workshop
  Workshop voor 4-12 deelnemers. Voor workshops is er een onkostenvergoeding tot maximaal €100,- per workshop.

Schrijf je in vóór vrijdag 29 september. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail. Let op; je inschrijving is geen garantie voor deelname. Deelnemers worden na de inschrijvingen geselecteerd.

Ben je geselecteerd voor de Open Call activiteiten? Dan ontvang je voor 6 oktober bericht van ons. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Open Call, ontvangt in ieder geval bericht na 6 oktober, ook als je niet bent geselecteerd. Je bent dan natuurlijk nog steeds welkom om de Cultuurmakersdag te bezoeken!

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Kunstlink en Flevolab in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere, FleCk en Carte Blanche.