Hulp bij het vinden van financiering 

Steeds meer culturele ondernemers en culturele organisaties komen met uiteenlopende ideeën voor kunstzinnige projecten. En dat is maar goed ook, want de uitdagingen van onze huidige maatschappij vragen hierom!

Alleen, hoe zorg je voor voldoende financiële middelen om die geweldige ideeën te realiseren? Internet biedt veel relevante informatie. Toch blijkt het vinden van financiering een van de meest urgente vragen die leven in het culturele veld in Flevoland. Dit is voor Kunstlink de reden geweest om een begeleidingstraject te starten en een handboek te schrijven. Download het handboek en lees alles over hoe je verschillende financieringsvormen vindt, aanvraagt en verkrijgt.

Stapsgewijs nemen we je mee in het proces en geven je praktische tips over:

  • het uitwerken van je idee;
  • het vinden van geschikte fondsen;
  • het schrijven van een projectplan;
  • het evalueren van je project.

Allemaal vanuit het doel dat jouw kunstzinnige project gerealiseerd kan worden!

Traject Hulp bij het vinden van financiering

Naast het handboek is er ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een expert of een training. Onder leiding van Barbara van der Vaart, ondersteunt Kunstlink bij de werving van financiële middelen voor kunstzinnige projecten. Heb jij een idee en heb je hulp nodig bij het vinden van het benodigde geld? Meld je aan voor de verschillende onderdelen in het ondersteuningstraject van Kunstlink:

Deelname is voor bijna alle onderdelen kosteloos, maar is niet vrijblijvend. Als je je opgeeft, gaan we ervan uit dat je erbij bent. Aanmelden gaat per onderdeel. Je hoeft dus niet het hele traject te volgen, maar het kan wel. Per onderdeel is een maximumaantal deelnemers mogelijk.

Vragen over geld

Heb je vragen als: welke fondsen zijn er in mijn regio? Welk fonds past bij mijn project? Hoe schrijf ik een goede aanvraag? We helpen je graag verder. Neem hiervoor contact op met Myriam Cloosterman.

Stuur Myriam een mail