Inschrijfformulier: Een Bloeiende Vereniging

Een vereniging besturen vereist flink wat vaardigheden. Activiteiten stroomlijnen, financiën regelen, nieuwe leden werven en de zichtbaarheid vergroten zijn slechts enkele voorbeelden van alle taken. Het is dan ook niet zo gek als je tegen een vraagstuk aanloopt.

Heb je het gevoel dat jouw vereniging ergens vastloopt, of wel een nieuwe boost kan gebruiken? Deze training, ‘Een Bloeiende Vereniging’, helpt je dan op weg met handige vaardigheden en nieuwe inspiratie!

Tijdens deze training leer je in 4 sessies om je eigen vereniging te analyseren en om samen met de andere leden een toekomstplan te maken. Van financieel advies tot werving van nieuwe leden en nog veel meer. Zo krijg je nieuwe energie in je vereniging, oftewel: zo laat je jouw vereniging bloeien!

Deze training helpt je in het runnen van een vereniging. Zo kun je na de training makkelijk antwoord geven op vraagstukken zoals:

  • Hoe ontwikkel je een social media campagne of wervingsactie die past bij jouw vereniging?
  • Hoe betrek je de leden bij het dagelijks reilen en zeilen en hoe deel je die verantwoordelijkheid?
  • Hoe maak je de juiste strategische keuzes voor de langere termijn?

Let op!
Ons advies is om je met twee personen uit de vereniging aan te melden voor de training. Daarnaast adviseren we om je overige leden ook te betrekken bij het proces en de inhoud van de training. Zo kun je beter enthousiasmeren, creëer je draagvlak en benutten jullie het geleerde optimaal.

Door het aanmeldingsformulier in te vullen, geef je je op voor de volledige reeks van 4 trainingen. De trainingen vinden plaats op de volgende data en locaties:

Zaterdag 30 september – (10.00-15.00) in De Meerpaal, Dronten
Dinsdag 10 oktober – (19.30 – 22.00), online (je ontvangt tijdig een link)
Donderdag 2 november (19.30 – 22.00), online (je ontvangt tijdig een link)
Zaterdag 25 november  (10.00-15.00) in De Meerpaal, Dronten

Heb je nog vragen over de training? Neem dan contact op met myriam@kunstlinkflevoland.nl.