Donatiespreekuur VSBfonds

Ben jij op zoek naar financiering voor jouw sociale of maatschappelijke project in de provincie Flevoland? Dan kun je misschien een aanvraag voor een donatie doen bij VSBfonds. Voor je een aanvraag indient, is het vaak zinvol om eerst met adviseurs in gesprek te gaan over je project. Ook als je plannen nog pril zijn. Daarom organiseert VSBfonds regelmatig spreekuren in de provincie Flevoland. Kunstlink Flevoland is samenwerkingspartner van VSBfonds.

Tijdens het spreekuur kun je je project bespreken met adviseurs van VSBfonds. Zij kunnen je verder op weg helpen en je tips geven om je project passender bij het donatiebeleid te maken. Op de contactpagina van het regioteam Utrecht-Overijssel-Flevoland vind je de spreekuren die het team heeft gepland. Hier kun je ook een afspraak maken als je langs wilt komen op een spreekuur.

Wat voor initiatieven ondersteunt VSBfonds? VSBfonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven die mensen bij elkaar brengen en uitnodigen actief mee te doen. En die mensen helpen bij hun persoonlijke ontplooiing en sociale ontwikkeling. Ook steunt het fonds initiatieven die mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbinden en de betrokkenheid bij hun eigen buurt, dorp of stad vergroten.

Ook ondersteunt VSBfonds culturele initiatieven waardoor mensen hun blik op de wereld verbreden. Die kunst en cultuur toegankelijk maken voor een divers publiek en een brede groep deelnemers, zodat iedereen eraan mee kan doen. Mede daarom ondersteunt VSBfonds projecten van artistieke makers en culturele organisaties die nieuwe groepen mensen vertegenwoordigen en aantrekken, en die anders durven te kijken naar kunst en cultuur.

Aanvraag doen bij het VSBfonds

Aanvraag doen bij het VSBfonds