31 augustus 2021

Aanmelden voor Flavourland 2021 geopend

Flavourland 2021, de provinciale popprijs van Flevoland, gaat ook dit jaar weer door. Naar verwachting als vanouds; op een podium en vóór publiek!  Je kunt je vanaf nu inschrijven voor Flavourland 2021 om als ‘beste band of act van Flevoland’ te eindigen en Lil MG – de winnaar van afgelopen editie – op te volgen.

De voorrondes zijn op:

  • vrijdag 5 november in Poppodium Corneel, Lelystad.
  • zaterdag 13 november in Poppodium De Klos, Emmeloord.
  • donderdag 18 november in Poppodium De Meester, Almere.

De finale is op:

  • vrijdag 10 december in Poppodium De Meester, Almere

Flavourland is voor iedereen die muziek maakt
Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden is deelnemen; dat wil zeggen de wedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band/act kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal één van de leden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Wat valt er te winnen?
Naast moddervette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, ook directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een kunstzinnig vormgegeven trofee en één jaar lang alle roem tot minimaal aan de provinciegrenzen. En één van de finalisten speelt op Jolpop 2022, het leukste festival van Lelystad.

Aanmelden
Je kan je aanmelden tot en met donderdag 1 oktober 2021. Door het invullen & inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl.
Houdt voor het laatste nieuws de Facebookpagina van Flavourland in de gaten: www.facebook.com/flavourlandmusic.

Over Flavourland
Flavourland  is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland, in samenwerking met poppodia De MeesterCorneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen door naar de Flavourland-finale.

Flavourland 2020

Flavourland 2020

Aftermovie