6 oktober 2021

Artiesten en muzikanten gezocht voor Cultuurparade

Kubus in Lelystad organiseert een Cultuurparade. Een festival waarbij je als muzikant, danser, artiest, (amateur)kunstenaar in alle hoekjes en gaatjes van het gebouw De Kubus gaat optreden. Zo kunnen het fijne en intieme optredens zijn, alsof het een huiskamerconcert is. Maar ook grotere gezelschappen kunnen op het podium in de grote zaal hun kunsten vertonen. Kubus kan op deze manier vele artiesten, die natuurlijk graag optreden, een spotlight bieden.

De Cultuurparade is een combinatie van de Dag van de Amateurkunst en het Huiskamerfestival. Op verschillende plekken en momenten zijn er optredens, dus het publiek rouleert tussen de optredens door. De mogelijkheid bestaat om meerdere keren op te treden.

Intendant Amateurkunst Aino Merits vertelt enthousiast: “Al anderhalf jaar is het niet mogelijk geweest om iets ‘live’ te organiseren. Nu kan dat wel weer, gelukkig! Artiesten krijgen bij de Cultuurparade de kans om zichzelf te laten zien.”

Aanmelden artiesten

In eerste instantie is Kubus op zoek naar artiesten die zich hiervoor willen aanmelden. Dat kan individueel, maar ook als groep of vereniging. Alle disciplines zijn welkom. Meld je aan via www.dekubuslelystad.nl

De Cultuurparade Lelystad vindt plaats op zondag 28 november 2021. De optredens zijn tussen 13.00 en 17.00 uur. Aanmelden kan t/m 18 oktober a.s.

Foto: Eerdere optredens tijdens de Dag van de Amateurkunst in De Kubus. © Hanny Slob