16 juni 2020

[GEANNULEERD] Corona denktank voor podiumkunsten

Samen sparren over straks

We zitten al een tijdje met de 1,5 meter maatregel. En hoewel deze afstand belangrijk is om te hanteren, is het ook een enorme hindernis voor iedereen die theater maakt, musicals oefent of danst. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. De ene groep heeft haar optredens verplaatst tot na de zomer en oefent online samen. De andere groep heeft alles geschrapt en wacht op betere tijden. 

Na de zomer hopen we allemaal weer van start te kunen gaan. Maar wat als het niet gaat zoals we misschien hadden verwacht? Hoe bereiden we ons goed voor op elk scenario? En hoe doet een ander dit?

Kunstlink Flevoland nodigt je uit om samen met andere theater-, musicalgroepen en dansers uit Flevoland na te denken over de mogelijkheden. In een inspirerende werksessie brengen we samen in kaart welke strategieën en oplossingen mogelijk zijn, om goed voorbereid te zijn op verschillende corona-scenario’s. We wisselen huidige strategieën met elkaar uit en geven inspirerende voorbeelden van andere strategieën. Samen bedenken we nieuwe strategieën die passen bij jouw gezelschap. Dit doen we aan de hand van verschillende corona-scenario’s ontworpen door Raad voor Cultuur.

Contact

Heb je vragen of ideeen die je wilt delen? Neem contact op met Myriam Cloosterman via myriam@kunstlinkflevoland.nl.