23 mei 2023

De Kubus in Lelystad viert 40 jaar met spectaculaire voorronde Kunstbende Flevoland

In 2023 bestaat het gebouw De Kubus in Lelystad 40 jaar! Deze grote mijlpaal viert De Kubus op zaterdag 3 juni met optredens door jonge creatievelingen tijdens de Flevolandse voorronde van Kunstbende.

Voor de voorgaande edities van Kunstbende werden er entreekaarten verkocht, maar dit jaar opent de Kubus haar deuren en wordt iedereen uitgenodigd om gratis de voorronde van Kunstbende te bezoeken. Een leuk uitje voor het hele gezin, want naast ruim 45 optredens van jonge creatievelingen in negen verschillende categorieën (Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater en Content Creator) zijn er leuke activiteiten gepland. Zo kunnen bezoekers een LP-plaat decoreren, een portret laten maken door een professionele illustrator en is er een glitter tattoo artiest aanwezig.

Het belooft een spannende wedstrijd en een fantastische viering te worden. Vanaf 12.00 uur zijn bezoekers welkom in het gebouw van De Kubus in Lelystad. Om 18.00 uur is de prijsuitreiking van Kunstbende Flevoland en horen de jongeren wie er doorgaat naar de Finale in Amsterdam. Reserveren of aanmelden is niet nodig. De Kubus en team Kunstbende kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Over Kunstbende

Kunstbende is een jaarlijks terugkerend traject voor jongeren van 13 tot 19 jaar die iets creatiefs willen doen. Meedoen aan Kunstbende is heel gemakkelijk: maak een profiel aan te maken op de website www.kunstbende.nl.  Zo krijgen jongeren toegang tot tientallen gratis tutorials, workshops en trips en kunnen ze in contact komen met andere creatieve jongeren. Deelnemen aan de voorronde is optioneel, maar biedt veel podiumervaring en te gekke prijzen.