28 maart 2023

De perfecte werkplaats voor jouw creativiteit? Jij bepaalt hoe die plek eruitziet!

Creatieve makers opgelet: wij willen een werkplaats maken die helemaal voor jullie is. Een plek waar je als jonge maker met professionele apparatuur aan de slag kan om jouw creatieve skills verder te ontwikkelen. Geen cursus waar je aan vast zit, toegankelijk en gewoon fijn. Of je nou gitaar speelt, fotografeert, rapt, ontwerpt of iets anders creatiefs doet: The Cube wordt een plek voor jou.  

 

The Cube zit in het gebouw van De Kubus. Wij vertellen je niet hoe deze plek eruit moet zien. Sterker nog, we willen graag jouw advies. Welke tools en apparatuur heb jij nodig? Wat moet deze plek hebben om het gezellig te maken? Wat mag er niet ontbreken, en wat juist wel? 

 

Vertel het ons! Bekijk de ruimte op de Instagrampagina van TheCube.fl en stuur je ideeën in een DM. Of nog beter; kom gezellig langs! DM ons om langs te komen of stuur een e-mail naar hallo@thecubeflevo.nl. De invulposters om je ideeën op te schrijven hangen al klaar.

 

Ideeën delen voor het ontwerp van The Cube kan tot en met 11 april. Daarna gaan we inrichten en word The Cube feestelijk geopend. Houd dus onze Instagram in de gaten. Tot snel!