25 maart 2022

Doe mee aan de nieuwe editie In Motion met workshops

Op zaterdag 7 mei 2022 organiseert MOVES Almere een tweetal inspirerende workshops in het kader van In Motion.  Het doel van In Motion is om Flevolands danstalent zich verder te laten ontwikkelen en vanuit dat kader worden er in Flevoland bijzondere dansworkshops georganiseerd. Doe ook mee en meld je nu aan.

De laatste editie van In Motion vond plaats op 31 oktober 2021 in Zeewolde. Dit keer is de beurt aan Almere als broedplaats voor Flevolands danstalent. Er worden twee bijzondere dansworkshops georganiseerd. Bekijk ook de flyer.

De workshops

Geboren in Amerika en speciaal overgevlogen uit Engeland hebben we Mr. Youtube (Litefeet) en uit Nederland niemand minder dan Marthe van Geel (Dancehall). Mr. Youtube is één van de dans iconen als het gaat om van de beheersing en uitvoering van Litefeet. Marthe van Geel heeft als bijnaam ook wel de Dancehall Queen oftewel het worden twee bijzondere en leerzame workshops!  

De workshops zijn bedoeld voor iedere danser uit Flevoland. Dus of je nu wel of geen ervaring hebt met Dancehall of Litefeet: iedereen is welkom! Het belangrijkste is dat je jouw danstalent verder wil ontwikkelen. Dat doe je ook door kennis te maken met nieuwe dansstijlen en jouw techniek en moves verder te ontwikkelen bij twee topdocenten.   

De workshops vinden plaats in de danszalen van dansschool Moves Almere aan de Koninginneweg 1 te Almere. Het programma start om 12:00 uur.

Kosten

1 Workshop = €12,50 (Litefeet of Dancehall)
2 Workshops = € 20,-  (Litefeet + Dancehall) 

Inschrijven

Je kan je inschrijven door te mailen naar Info@movesALM.nl 
Benoem hierbij jouw Naam, Achternaam, telefoonnummer, Geboortedatum en workshopkeuzes zodat wij jou in de juiste groep kunnen plaatsen.  

Voor vragen of info kun je contact opnemen met Cefas via info@movesalm.nl of via 06 3827 4219. 

In Motion is een initiatief van Moves Almere, in samenwerking van Kunstlink Flevoland en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Flevoland en het Fonds voor Cultuurparticipatie.