11 mei 2022

Te gekke editie van In Motion bij dansschool MOVES!

Op zaterdag 7 mei 2022 vond een nieuwe editie van In Motion plaats. 20 jonge Almeerse dansers dansten mee met de vette workshops bij dansschool MOVES! in Almere.

Cefas van dansschool MOVES! heeft zich enorm ingezet om deze editie te organiseren. De workshops werden gegeven door Mr. Youtube (Litefeet) uit Engeland en niemand minder dan Marthe van Geel (Dancehall). De docenten waren erg blij dat ze hun kennis konden doorgeven aan deze nieuwe generatie dansers. Ook de deelnemers waren enthousiast bleek uit de bedankjes en positieve reacties over de lessen.

Over In Motion

In Motion in een initiatief van Kunstlink Flevoland. Het doel van In Motion is om jonge Flevolandse danstalenten meer kansen te bieden om hun talenten te ontwikkelen en hun netwerk te vergroten. Vanuit dat kader worden er in Flevoland bijzondere dansworkshops georganiseerd. Dat doen wij in samenwerking met Flevolandse dansscholen en professionele dansdocenten. Zo helpen we Flevolands talent op weg naar de top.

De volgende editie van In Motion is de Maakwerkplaats in De Meerpaal in Dronten op 4-6 juni. Lees hier meer over en meld je aan.