18 januari 2024

Inschrijvingen voor Popsport 2024 zijn geopend

Popsport is hét ontwikkelprogramma voor jonge muzikanten die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en andere muzikale acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich nu aanmelden voor Popsport Flevoland 2024!

Start dicht bij huis

Popsport deelnemers starten het programma begin 2024 in hun eigen provincie. Bij Popsport Flevoland krijgen ze artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio. Ze krijgen coaching van professionals uit de muziekindustrie en ontmoeten andere gemotiveerde muzikanten uit heel Nederland!

Deelnemers van Popsport worden meteen lid van het landelijke Popsport Network, waar muzikanten – ook na het traject in hun provincie – gratis en onbeperkt kunnen blijven deelnemen aan workshops, masterclasses, speelplekken en nog veel meer. Dankzij Popsport Network breiden ze hun netwerk uit met andere gedreven muzikanten, professionals en relevante partijen in de muziekindustrie.

Popsport Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt door Poppodium de Meester in samenwerking met Kunstlink Flevoland, Corneel en de Klos.

Popsport NL

Op basis van motivatie en potentie gaat een aantal acts na de zomer door naar het landelijke traject van Popsport, waar ze personal coaching krijgen, keuze workshops en een live audio recording met videoclip in de studio van De Staat. Het programma is voor alle (pop)genres en wordt toegespitst op de muziek, skills en de vorm waarin de artiest muziek maakt. Afgelopen jaar stroomde de Almeerse alternatieve band Alkaline door naar het Popsport NL, zij benutte dit traject optimaal en mochten Nederland vertegenwoordigen in Brussel tijdens de finale van de internationale competitie ‘Imagine Music Experience’.

Aanmelden

Deelname kost € 200,- per act (2 of meer personen) of € 100,- voor soloartiesten. aanmelden kan via: www.popsport.nl/aanmelden.

Fotograaf: Marcel Krijgsman