11 september 2023

Jongeren openen The Cube met geweldige optredens

Na maanden van verbouwen, plannen en organiseren, was het op zaterdag 9 tijdens LelySTART feest in The Cube (0.05). De voormalige Popstudio is nu geopend als broedplaats en werkruimte voor creatieve jongeren die een verdiepingsslag willen slaan in hun passie. 

Aan het begin van de middag was er voor alle nieuwsgierigen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de vernieuwde ruimte 0.05 waar jongerenbroedplaats en -werkplaats The Cube is gevestigd. Vanaf 15:00 barstte het feest los met take-overs van jongeren.

Als eerste was de beurt aan de lokale band EASTECK, die een geweldige performance neerzette met een repertoire van 3 eigen nummers. Het publiek werd daarna geraakt door de ontroerende zangkunsten van Nina van der Staak, terwijl graffity artiest Tobias zijn grafische skills demonstreerde. Als afsluiter genoot het publiek van een toffe performance van DJ S.J.

Het feestelijke openingsmoment zorgde voor veel belangstelling voor The Cube. Inmiddels kunnen jongeren zich aanmelden om member te worden van The Cube, gebruik te maken van de ruimte en om op de hoogte te worden gehouden van alle aankomende workshops, talenttrajecten, events en meer.

Het doel om op feestelijke wijze de deuren van The Cube te openen, is geslaagd! We kijken dan ook uit naar alle aankomende projecten die in The Cube gaan plaatsvinden. Meer informatie over de inhoud, werkwijze en mogelijkheden vind je op de website van The Cube.