2 februari 2021

Kunstbende 2021 open voor aanmeldingen

Doe jij iets met Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal of Theater? En wil je je hierin ontwikkelen? Doe dan mee aan Kunstbende 2021! Dit is het eerste jaar dat jij je kunt inschrijven voor KLUB Kunstbende via www.kunstbende.nl.

Na aanmelding word je een member van KLUB Kunstbende en krijgt daarmee toegang tot de gratis workshops en netwerk-events. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe workshops.

Ben je na de workshops klaar om mee te doen aan de wedstrijd? Dan voeg je een act of werk in jouw KLUB account toe en word jij gecoacht richting de voorronde. De Flevolandse voorronde is dit jaar op zondag 6 juni in Corrosia in Almere Haven. Hier geeft een vakjury feedback op jouw act of werk. Win je de voorronde en bereik je de finale? Dan win je een op maat gemaakt coachingstraject en maak je kans op een optreden op een groot podium, van Mysteryland tot theaterfestival Oerol.

Bij Kunstbende gaat het om jouw ontwikkeling. Om je de kans te geven jezelf op creatief terrein te ontdekken bieden we een groot aanbod aan, bestaande uit workshops; masterclasses; coaching en de voorrondes. Ook leer je andere mensen uit de community kennen via je profiel!