23 juni 2020 20.00 - 21.00 uur

Kunstlink livestream: Muzieksector in limbo

Door de coronamaatregelen zit de popmuziek vast in een soort limbo; een tussenwereld waar momenteel niets mogelijk of haalbaar lijkt te zijn. Bezoekers brengen normaliter geld in het laatje, maar met maximaal 30 bezoeker is het pand openen niet rendabel. En terwijl er enorm veel mensen in deze sector werken, is de geldsteun van de overheid voor de culturele sector het laagst. Van alle kanten lijkt de sector door het virus in het nauw gedreven.

En toch zijn podia en muzikanten allemaal op hun eigen manier bezig met wat wél kan. Ook in Flevoland. Hoe gaan poppodia in Flevoland om met alle beperkingen? Welke oplossingen hebben bandjes en muzikanten gevonden? En welke tips hebben ze voor jou?

Je hoort en ziet het allemaal in de livestream ‘Muzieksector in limbo’, georganiseerd door Kunstlink Flevoland. Over de zin en onzin over livemuziek in coronatijden. Met presentatoren Olmo van Kranen en Yorgos Mayenburg. En onder andere aan – een extra grote- tafel:

  • Melissa Duijn – Poppodium De Meester, Almere
  • Rob van der Ham – Poppodium Corneel, Lelystad
  • Tess Langedijk – Poppodium De Klos, Emmeloord
  • Remon Popelier en Floris Parlevliet- Ally’s Drive In
  • Mitchell Geleijnse – muzikant en eigenaar ALLYLIFE
  • Met een live optreden van ne·cho

De livestream is op 23 juni van 20.00 – 21.00 uur live te volgen via meerdere Facebookpagina’s. Volg het Facebook evenement om op de hoogte te blijven van het programma en de livestream.