21 september 2023

Meld je aan: spreekuur voor financiering culturele projecten in Flevoland

Heb je een mooi plan voor een sociaal of cultureel initiatief in Flevoland, maar heb je daar financiële of andere hulp bij nodig? Donderdag 28 september a.s. zitten er regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met jou in gesprek te gaan.

Het fonds zoekt sociale en culturele initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen. Tijdens dit spreekuur kun je je initiatief toelichten, kunnen de regio-adviseurs met je meedenken en hoor je of je mogelijk in aanmerking kunt komen voor een donatie.

Mooie ideeën gezocht

Het spreekuur is met name bedoeld voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten.

Interesse in een gesprek? Op donderdag 28 september van 9:30 uur tot 17:00 uur zijn Brigitte Coté en Guus Pengel, regio-adviseurs, aanwezig in De Nieuwe Bibliotheek, Stadhuisplein 101 in Almere. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Utrecht-Flevoland-Overijssel. Na het maken van je afspraak, krijg je de afspraakdetails.

Over VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. www.vsbfonds.nl