2 november 2023

Muziektraject The Cube van start: ‘Geef je muziek een podium’

Afgelopen 2 november ging het muziektraject ‘Geef je muziek een podium’ in The Cube van start. Tijdens de eerste sessie van het traject kwamen de deelnemers samen onder leiding van muziekdocent Satish Khoesiaal en maakten zij kennis met elkaar. De members van The Cube kregen meer uitleg over hoe het traject eruit gaat zien en hielden uiteraard in The Cube een jamsessie. Na een succesvolle start gaat het traject verder met 7 lesmomenten van 1 sessie per week.

Geef je muziek een podium

Tijdens het traject voor solo artiesten en bands die graag verder willen komen met hun muziek, leren deelnemers om hun eigen music manager te worden. Denk aan ondersteuning bij eigen nummers schrijven, studio-opnames leren maken, optredens regelen, social media onderhouden en meer. Aan het eind van dit traject hebben de deelnemers een nummer opgenomen in een studio en zelfstandig een podiumoptreden geregeld.

Over The Cube

The Cube is een broedplaats in Flevoland voor jonge creatievelingen die hun skills naar een hoger niveau willen tillen. In het artistieke hart van Lelystad is er hier mogelijkheid voor creatieve jongeren om gebruik te maken van vrije werkplekken en professionele apparatuur, workshops en talenttrajecten te volgen, events bij te wonen en meer creatieve geesten te ontmoeten. The Cube is een initiatief van de Kubus, uitgevoerd door Kunstlink in samenwerking met Spot!, Kunstbende, Welzijn Lelystad en gemeente Lelystad.