20 april 2021

Hulp bij het vinden van financiering

Kunstlink riep in maart cultuur- en kunstorganisaties (inclusief zzp’ers) in Flevoland op om een vragenlijst over fondsenwerving in te vullen. Dit is veelvuldig gedaan. Bedankt hiervoor! Op basis van alle leervragen die zijn binnengekomen heeft Kunstlink een traject samengesteld: Hulp bij het vinden van financiering. Het traject wordt twee keer per jaar beschikbaar gesteld. De eerste is nu beschikbaar en loopt van mei tot en met juni 2021. 

De komende maanden ondersteunt Kunstlink, onder leiding van Barbara van der Vaart, bij de werving van financiële middelen voor kunstzinnige projecten. Het traject begint met algemene introductie, maar loopt op in intensiteit en heeft een steeds doelgerichter karakter. Op 11 mei start de eerste informatieve webinar, gevolgd door een intensievere training, een aparte webinar over sponsoring en crowdfunding, en individuele spreekuren. Het traject sluit af met een begeleidingsmoment op maat dat op aanvraag beschikbaar is. Op dit laatste onderdeel na, is het wervingstraject voor financiële middelen gratis. 

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden gaat per onderdeel. Je hoeft dus niet het hele traject te volgen, maar het kan wel. Per onderdeel is een maximum aantal deelnemers mogelijk. Dus wacht niet te lang met aanmelden! Bekijk het volledige traject of bekijk de individuele onderdelen:

Heb je vragen over het traject? Mail naar Myriam Cloosterman via myriam@kunstlinkflevoland.nl.