8 april 2020

Nieuwe datum voorronde Kunstbende Flevoland

De Flevolandse voorronde van Kunstbende is uitgesteld tot zaterdag 12 september. Dan stelt Corrosia Theater, Expo & Film haar deuren weer open voor de +/- 120 jonge makers die meedoen aan Kunstbende in Flevoland. De creatievelingen die met deze extra voorbereidingstijd de stap van zolder naar podium durven te wagen hebben geluk: inschrijven voor Kunstbende 2020 kan nu namelijk tot 7 augustus!

KLUB Kunstbende

Omdat er juist in deze moeilijke tijd zoveel mooie initiatieven door jongeren worden opgezet, is Kunstbende gestart met een online podium. Op het Instagram-account van Kunstbende worden ingezonden video’s van de jonge makers gedeeld, waarin ze hun kunst laten zien. Ook geven oud-deelnemers online workshops van 10 minuten. In het weekend gaan de jonge DJ’s van 20.00-21.00 uur live op het Kunstbende-account. Join KLUB Kunstbende met #podiumnaarzolder.

Ook Kunstbende Flevoland doet mee aan KLUB Kunstbende, via het Instagram-account @kunstbendeflevoland. Acht weken lang, iedere zaterdag, worden er filmpjes gedeeld waarin een deelnemer zijn of haar act of werk laat zien. Zo kan je alvast een voorproefje nemen voor de live optredens tijdens de voorronde op 12 september.