27 juni 2024

Oproep: deel jouw culturele & kunstzinnige project met heel Flevoland!

Voor de Cultuurmakersdag 2024 zijn we op zoek naar culturele succesverhalen uit de provincie. Heb je een indrukwekkend kunstwerk gemaakt, een bijzondere act neergezet, een tof project uitgevoerd of iets anders creatiefs gedaan in Flevoland? Deel het met ons en toon jouw werk aan de hele provincie tijdens de Cultuurmakersdag.

Tijdens de Cultuurmakersdag op 14 november in Theater ’t Voorhuys komt heel cultureel en kunstmakend Flevoland bijeen om elkaar te inspireren en te versterken. Dit is het ideale moment om jouw project in de schijnwerpers te zetten! We zijn dan ook op zoek naar culturele & kunstzinnige succesverhalen uit de provincie. Ben jij bezig met een cultureel project of heb je een werk waar je heel trots op bent? Hoe klein of groot jouw succes ook mag zijn: we zien het graag tegemoet.

Alle vormen van kunst & cultuur zijn welkom; van een dansvoorstelling tot een culturele bijeenkomst en van een beeldend kunstwerk tot een maatschappelijk project. De enige voorwaarde is dat jouw cultuurproject enige binding heeft met Flevoland (je bent bijvoorbeeld inwoner, jouw vereniging/organisatie is er gevestigd of je hebt in de provincie aan je project gewerkt).

Samen geven we jouw creativiteit meer zichtbaarheid op de Cultuurmakersdag Flevoland. Mail jouw inspirerende werk naar mariska@kunstlinkflevoland.nl, dan nemen we snel contact met je op!