24 april 2024

Pak Het Podium en maak kans op €5.000 productiegeld!

Wil jij schitteren op het podium met een briljant idee? Pak het Podium biedt deze kans aan alle amateurkunstenaars in Flevoland. Of je nu een gloednieuw concept hebt of een bestaande activiteit wilt uitbreiden; doe mee!

Over Pak Het Podium

Pak Het Podium is een project voor alle amateurkunstenaars in Flevoland. Van zelfstandige kunstenaars tot amateurkunstverenigingen: we nodigen iedereen uit om jouw idee voor een voorstelling of productie in te dienen. Een aanmeldformulier van één A4’tje is voldoende om mee te doen!

Uit alle aanmeldingen worden door een vakkundige, onafhankelijke jury dertien ideeën gekozen. Is jouw idee geselecteerd, dan wordt jouw productie professioneel begeleid en ondersteund met een budget van maximaal € 5.000.

We hebben inmiddels meer dan 30 aanmeldingen voor Pak Het Podium. Grijp nu je kans, want er zijn nog enkele plekken over!

Wat kun je verwachten?

Heb je jouw idee ingediend, dan word je uitgenodigd voor een gesprek om jouw idee door te nemen, verder te ontwikkelen en/of te optimaliseren. Je definitieve plan wordt vervolgens voorgelegd aan de jury. Omstreeks begin juni kun je de uitslag verwachten. Geselecteerde producties krijgen de volgende ondersteuning:

  • Tot € 5.000 productiebudget;
  • Persoonlijke begeleiding door een jonge maker om je idee verder uit te werken;
  • Productionele ondersteuning vanuit het project;
  • Extra publiciteit voor elke productie om nieuw publiek uit Flevoland te bereiken en mensen buiten je eigen kring aan te spreken;
  • Voordelige repetitie- en presentatieruimte binnen De Kubus.

Doe mee en Pak Het Podium!

Meedoen is heel simpel: vul het formulier in en beschrijf jouw idee in een paar zinnen. De deadline voor het indienen van ideeën is 18 mei 2024. Vervolgens nemen we contact met je op. Houd dus je mailbox in de gaten!

Foto door: Fotostudio Wierd