4 april 2024

Save the date: Cultuurmakersdag 2024

Na een succesvolle eerste editie van de Cultuurmakersdag is de tweede editie op komst. Op dit speciale evenement komt het hele culturele veld bijeen: professionele makers, jonge talenten, culturele instellingen, ambitieuze amateurs, beleidsmakers, fondsenverstrekkers en meer! In 2024 vindt de Cultuurmakersdag plaats op 14 november. 

Een nieuwe locatie

De Cultuurmakersdag trekt dit jaar naar een nieuwe plek in de provincie. Op 14 november vindt de tweede editie plaats in Emmeloord. De exacte locatie van het evenement is Theater ’t Voorhuys, onderdeel van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Deze plek is van cultureel belang in Flevoland en weerspiegelt de toon van de Cultuurmakersdag.

Cultuurmakersdag 2024

Zet 14 november dus in je agenda! We kijken uit naar een dag vol netwerkmogelijkheden, verrassende inspiratie en verfrissende educatie. Meer details over de Cultuurmakersdag 2024 volgen. Houd onze website en social media in de gaten voor updates.

De Cultuurmakersdag is hét evenement waarop het hele Flevolandse culturele en kunstzinnige veld samenkomt. Meer weten over de Cultuurmakersdag? Bekijk hier de editie van 2023.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Kunstlink Flevoland en Flevolab.