19 mei 2021

Treedt op tijdens de Floriade!

Wil je ook optreden met je muziekgezelschap tijdens Floriade Expo 2022? Het cultureel programmateam van de Floriade zoekt muziekgezelschappen om op te treden tijdens de gehele periode dat de Floriade is geopend. Dus pak je kans!

Waar en wanneer kun je optreden?

Van 14 april t/m 9 oktober 2022 is de Expo geopend. Gedurende deze periode kun je je inschrijven voor een Picknickconcert optreden van de dag. Tussen 12.30u en 14.00u (met starttijd 12.30u) is er een mogelijkheid om op een prachtige podiumlocatie je eigen repertoire te spelen. Het podium bevindt zich te midden van internationale landenpaviljoens en is omringd door gezellige foodtrucks.

Voorzieningen

  • modulair podium dat wordt aangepast aan de grootte van je gezelschap.
  • een grote kleedkamer met toiletten en douchegelegenheid.
  • gratis parkeren (ook voor evt. touringcar).
  • Lunch en drankjes.

Gratis entree

Alle personen die optreden inclusief dirigent en maximaal 3 begeleiders ontvangen een toegangskaart voor de dag van het optreden. Met de toegangskaart kun je gedurende de dag het hele park bezoeken en heb je recht op een enkele rit in de 850 meter lange kabelbaan.

Onkostenvergoeding

Floriade hanteert een basisvergoedingsschema. Deze vergoeding is bedoeld voor het dekken van de reiskosten die gemaakt worden en om de kosten van een dagje uit naar Floriade zo beperkt mogelijk te houden. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de afstand die het gezelschap aflegt naar Floriade. Een passende vergoeding voor jouw gezelschap bespreek je met de programmeur van Floriade.

Geïnteresseerd?

Meld je aan via de website van Floriade. Stem vervolgens samen met de programmeur, je contactpersoon vanuit Floriade, een datum af.

Meer informatie

Wil je meer weten? Floriade heeft een folder gemaakt waar je alle details terug kan vinden. Lees de folder.