12 september 2020 12.00 - 17.00 uur

Voorronde Kunstbende Flevoland online te volgen

Op 12 en 13 september laat jong Flevolands talent hun skills weer zien tijdens de voorronde van Kunstbende! Dit jaar kun je alle optredens vanuit je luie stoel bingewatchen. Ze gaan namelijk alles livestreamen.

De deelnemers treden gewoon zoals altijd op een echt podium op in theaterzaal in Corrosia. Bereid je voor op een spectaculair programma. Binnenkort vind je op www.kunstbende.nl/voorrondes het blokkenschema, de deelnemers, juryleden en prijzen.

Zaterdag 12 september van 12.00 tot 18.00: Dans, Expo, Taal & Film
Zondag 13 september van 12.00 tot 17.00: DJ & Muziek

Over Kunstbende

Al zeven jaar op rij zijn Corrosia en Kunstlink de trotse organisatoren van het Flevolandse Kunstbende traject. Kunstbende is een makers wedstrijd voor creatieve jongeren van 13 tot en met 18 jaar. Elk jaar worden er in iedere provincie in Nederland voorrondes gehouden in acht categorieën: Dans, DJ, Expo. Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Per categorie gaat er een act door naar het Young Creators Festival op 7 en 8 november in de Westergas in Amsterdam. De landelijke winnaars krijgen een mainstage als hoofdprijs. Zo mag de winnaar in de categorie Expo werk tentoonstellen in het Stedelijk Museum en krijgt de winnaar Theater een optreden op Oerol.

Voor de Flevolandse winnaars organiseerd Corrosia op maat gemaakte coachingstrajecten, regelen ze podiumplekken waar ze nog meer ervaring op kunnen doen en blijven nauw betrokken bij hun ontwikkeling. Kunstlink Flevoland is penvoerder voor Kunstbende Flevoland en denkt mee in de ontwikkelingen.