26 november 2020 12.00 - 13.30 uur

Webinar subsidieregeling ‘Samen cultuurmaken’

De aankomende vier jaar staat de subsidieregeling ‘Samen cultuurmaken’ open bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Ben je actief in het culturele en/of sociale domein en werk je eraan om cultuurdeelname zo toegankelijk mogelijk te maken voor bepaalde doelgroepen? Dan is deze regeling wellicht wat voor jou. Om je te helpen bij het oriënteren op deze regeling organiseert Kunstlink Flevoland een webinar, waarin jij antwoord krijgt op je vragen over deze regeling. Je krijgt daarnaast inzicht in wat er nodig is voor een succesvolle aanvraag en tips over hoe je dit in samenwerking met partners kunt gaan organiseren.

Wanneer: Donderdag 26 november 2020 van 12.00 – 13.30 uur.
Waar: Via Zoom. Vooraf aan de webinar ontvang je een mail met de link waarmee je kunt inloggen in de webinar. Deelnemen is gratis.
Aanmelden: Stuur voor 25 nov een mail naar myriam@kunstlinkflevoland.nl.

In gesprek met 
Tijdens de webinar zijn de volgende personen aanwezig om je vragen te beantwoorden en je te voorzien wat alle handige tips en inzichten:

  • Gino van Zolingen van het Fonds voor Cultuurparticipatie geeft antwoord op je vragen over de subsidieregeling.
  • Angela van Dijk van LKCA vertelt over de kansen van deze subsidieregeling.
  • Ineke Moerman van WEL in Flevoland vertelt over het gedachtegoed ‘positieve gezondheid’ waar in haar sector mee wordt gewerkt en waar de inzet van de kunsten heel erg goed past.
  • Myriam Cloosterman van Kunstlink Flevoland geeft advies over hoe je jouw plan in samenwerking met partners kan organiseren.