Hulp bij het vinden van financiering

Wat ga je leren 

Je krijgt informatie over subsidieregelingen die er momenteel gemeentelijk, provinciaal en landelijk zijn om projecten voor talentontwikkeling te financieren. Daarna krijg je in deze workshop de kans om je idee of aanvraag voor te leggen aan de fondsen zelf. Na afloop krijg je van ons onder meer de 10 slimste tips hiervoor aangereikt en je ontvangt ons uitgebreide handboek ‘Hulp bij het vinden van financiering’. 

De workshop 

We stellen jullie voor aan vertegenwoordigers van de meest kansrijke fondsen bij wie je je projectaanvraag kunt indienen. Je kunt met ze in gesprek om je idee voor te leggen en tips te ontvangen over  hoe je je  kansen voor financiering kan verhogen. Vertegenwoordigers van deze fondsen zijn aanwezig: 

  • VSBfonds; 
  • Fonds Cultuurparticipatie: subsidieregeling ‘Talentontwikkeling’; 
  • Provincie Flevoland: Subsidieregeling ‘Talentontwikkeling Podiumkunst’; 
  • Cultuurfonds Almere. 

Weet je al met welk fonds je specifiek in gesprek wilt? Zet ter voorbereiding voor het fonds de informatie over je organisatie en project op een rijtje, plus één specifieke heldere vraag. Zo kan het fonds zich goed voorbereiden op jouw vraag en kunnen ze je ter plekke nog beter helpen! Doe dit op maximaal een half A4-tje. Deze kun je van tevoren, tot uiterlijk donderdag 25 augustus mailen naar myriam@kunstlinkflevoland.nl

De workshopleider

Deze workshop wordt gegeven door Myriam Cloosterman, adviseur bij Kunstlink. Sinds 2021 adviseert zij, in samenspel met externe adviseurs, alle diverse financiële adviesvragen die bij Kunstlink binnenkomen.