Bereik jouw doelgroepen

Kunstmaker
Amateurkunstontwikkeling

Organiseer je een kunstproject en zoek je hiervoor Flevolandse kunstenaars of groepen als deelnemers? Zoek je podia of is het project gereed en zoek je publiek? Laat het ons weten en wij helpen jou zoeken. Via de kanalen van Kunstlink proberen we zoveel mogelijk kunstmakers en -liefhebbers uit de hele provincie te bereiken. 

Ik zoek deelnemers

Flevolandse makers die een bovenlokaal kunstzinnig project organiseren en hiervoor individuele kunstenaars en/of groepen uit Flevoland zoeken, kunnen bij Kunstlink terecht. Laat ons weten wie je zoekt en wij plaatsen jouw oproep op onze website en verspreiden het via onze social-mediakanalen. Laat ons weten onder welke voorwaarden – tijd, leeftijd, ervaring, groepsgrootte, deelnamekosten enzovoort – mensen mee kunnen doen en waar ze aanvullende info kunnen vinden om zich te verdiepen en/of aan te melden. 

Ik zoek een podium

Zoek je nog een podium voor jouw project? Vertel ons wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. We kunnen je adviseren en zo nodig een oproep verspreiden in Flevoland. 

Ik zoek publiek

Is jouw project gereed en ben je klaar om het te tonen aan het Flevolandse publiek? Stuur ons jullie promotiemateriaal en ook dit zullen we delen.  

Lokale productie met provinciale uitstraling 

Wil je jouw lokale plan of productie een provinciale uitstraling geven? Wij denken hier graag over mee.