23 november 2022

Almeerse organisaties zoeken samen de verbinding

Op donderdag 10 november organiseerde Kunstlink de tweede bijeenkomst ‘méér kunst in het sociaal domein’ in de Glasbak in Almere. De ruim 50 aanwezige vertegenwoordigers van Almeerse zorg- en welzijnsinstanties, kunstorganisaties en zzp’ers zagen volop kansen om samen te werken met elkaar.

Myriam Cloosterman, Kunstlink Flevoland: “Door kunst toegankelijk te maken kunnen méér mensen profiteren van de kansen die kunst biedt onder andere: plezier, saamhorigheid, expressie, ontwikkeling, podium, zingeving.” We boden daarom ook tips, contacten en hulp voor het indienen van een subsidieaanvraag. Kunstlink hoopt zo via de kunsten meer initiatieven te zien ontstaan die ten goede komen aan de positieve gezondheid van Flevolanders.

Kunstlink maakte een verslag van de bijeenkomst. Hierin lees je wat er gezegd werd en wat de uitkomsten waren. Lees het verslag.

Vervolg

Als afsluiter stelde het Cultuurfonds Almere voor om elkaar verder te ontmoeten bij Çulturele Zaken’. Dat is een ontmoetingsplek voor zorg- en welzijnsorganisaties, het bedrijfsleven én kunst en cultuurorganisaties. De eerstvolgende ‘Culturele Zaken’ is op woensdag 21 december 14:30 – 18:00 uur in Café op Twee, Stadhuisplein 2 Almere. We nodigen je van harte uit om deel te nemen om samen verder te gaan met elkaar. Meer informatie en aanmelden