2 oktober 2023

CULTUURMAKERSDAG 9 NOV: MELD JE NU AAN

Op 9 november is het zover: dan vindt de allereerste editie van de Cultuurmakersdag Flevoland plaats bij De Meerpaal in Dronten. De aanmeldingen zijn nu geopend! Toegang is gratis, maar aanmelden is vereist. Meld je dus snel aan via het formulier onderaan deze pagina! 

AANMELDFORMULIER: ONDERAAN DEZE PAGINA

De Cultuurmakersdag Flevoland is dé dag waarop héél cultureel en kunstzinnig Flevoland elkaar ontmoet, inspireert en met elkaar deelt wat we als Flevolands cultureel ecosysteem allemaal in huis hebben. Deze dag is voor echt iédereen in de kunst- en cultuursector in Flevoland. Van jonge creatievelingen tot professionals in het creatieve vak, en van bestuurders tot culturele fondsen: iedereen die betrokken is bij kunst of cultuur is welkom. Welke rol je in het Flevolandse veld ook speelt; samen vormen we een cultureel ecosysteem!

Programma

Het wordt een dag vol inspiratie, nuttige info, entertainment, netwerkmogelijkheden en nog veel meer. Lees hier meer over het programma. Denk aan:

  • Leuke, creatieve workshops waar je iets maakt
  • Slimme inspiratiesessies over het culturele veld
  • Interessante expo’s en installaties
  • Netwerken in woonkamersessies
  • Handige brainstormsessies met fondsen
  • Toffe optredens van o.a. muziek en dans
  • En nog veel meer!

Op 9 november in De Meerpaal in Dronten gaat het allemaal gebeuren. Vanaf 13:30 is er inloop en om 14:00 gaat het programma van start met een unieke opening! Het laatste programmaonderdeel eindigt ca. 20:00.

Aanmelden werksessies

Tijdens de Cultuurmakersdag ben je natuurlijk vrij om welke programmaonderdelen je maar wilt te volgen. Voor de werksessies dien je je van tevoren aan te melden. De rest van het programma heeft een vrije-inloopkarakter.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere, FleCk en Carte Blanche.

Meld je aan voor de Cultuurmakersdag

Gebruik het formulier hieronder om je aan te melden voor de Cultuurmakersdag op 9 november!