8 september 2021

Hulp bij het vinden van financiering gaat weer van start

De komende maanden ondersteunt Kunstlink, onder leiding van Barbara van der Vaart, bij de werving van financiële middelen voor kunstzinnige projecten. Heb jij een idee en heb je hulp nodig bij het vinden van het benodigde geld? Meld je dan nu aan voor het ondersteuningstraject van Kunstlink. 

Na het succes van het traject in het voorjaar, herhalen we onderdelen uit traject ook in het najaar. Je kunt je nu aanmelden voor de diverse onderdelen:

  • Training projectplan schrijven – Deze training is verplaatst naar het voorjaar van 2022.
  • Individueel spreekuur – afspraak maken in overleg.
  • Begeleiding op maat – afspraak maken in overleg (eigen bijdrage 350 euro).

Deelname is voor bijna alle onderdelen kosteloos, maar is niet vrijblijvend. Als je je opgeeft, gaan we ervan uit dat je erbij bent. Aanmelden gaat per onderdeel. Je hoeft dus niet het hele traject te volgen, maar het kan wel. Per onderdeel is een maximum aantal deelnemers mogelijk. Dus wacht niet te lang met aanmelden.

Feedback van deelnemers

Denise Messelaar (zakelijk leider Theaterschool Almere) volgde de training en twee webinars:
“Ik vond het fijn dat de verschillende onderdelen in een korte tijd achter elkaar waren gepland. Ik heb een bevestiging gekregen van mijn beeld dat financiën werven best ingewikkeld is en veel tijd kost. ‘Je doet ’t niet zomaar even’. Ik heb veel goede tips gekregen. Fijn dat er iemand is waar je mee kunt overleggen. Ik vond het traject kort, krachtig en duidelijk. Fijn dat het via Zoom ging, dat scheelt reistijd. Ook fijn dat het gratis was.”

Roos Beijer (zakelijk leider Theatergroep SubSub te Almere) volgde de training, een webinar en maakte gebruik van het spreekuur:
“Het spreekuur vond ik super-de-luxe! Heel fijn om met een deskundige van gedachten te kunnen wisselen. Ik vond Barbara een prettige persoonlijkheid; ze nam niet alles even serieus en daar hou ik wel van. De sheets die we na afloop ontvingen waren ondersteunend aan het verhaal.”

Contact

Heb je vragen over het traject? Mail naar Myriam Cloosterman via myriam@kunstlinkflevoland.nl.