10 juni 2022

Popsport Flevoland: op naar de showcase

De singer-songwriters Michael Vaillent en YouYouri, metalband Invain en producersduo Santino hadden 5 juni de tweede workshopdag van Popsport Flevoland 2022. De muzikanten waren dit keer te gast bij Poppodium De Klos in Emmeloord. Ook hier bereidden de talenten zich voor op het landelijk programma van het coachingsprogramma voor alle muziekgenres.

Het was tevens de laatste workshopdag van het Flevolandse programma. De deelnemers gingen aan de slag met personal branding en songwriting. Tijdens de workshop personal branding werkten de acts, onder begeleiding van muziekprofessional Gaetan van de Sande, aan hun biografie. Zij kregen tools om hun verhaal op papier te zetten en op deze manier boekers en programmeurs te enthousiasmeren. De tweede workshop werd gegeven door producer en singer-songwriter Josephine Zwaan. Josephine, bekend van onder meer het televisieprogramma Beste Singer-songwriter van Nederland, nam het schrijfproces van de acts onder de loep. Zij gaf tips om dit nog beter te laten gaan.

Showcase

Tijdens de showcase op zaterdagavond 2 juli blijkt wat de workshops Michael Vaillent, YouYouri, Invain en Santino hebben gebracht. De showcase van Popsport Flevoland 2022 is in Poppodium de Meester in Almere. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Wil jij weten wie de next pop-talenten van Flevoland zijn? Kom dan naar de showcase op 2 juli! Tickets zijn te verkrijgen op de website van de Meester.

Even terugblikken

Hoe is Popsport Flevoland dit jaar begonnen? Je leest het hier: https://www.kunstlinkflevoland.nl/nieuws/popsport-flevoland-in-volle-gang/