Webinar subsidie Samen cultuurmaken

Kunstmaker, Kunstorganisatie
Kunst in sociaal domein

De aankomende vier jaar staat de subsidieregeling ‘Samen cultuurmaken’ open bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Ben je actief in het culturele en/of sociale domein en werk je eraan om cultuurdeelname zo toegankelijk mogelijk te maken voor bepaalde doelgroepen? Dan is deze regeling wellicht wat voor jou.

Om je te helpen bij het oriënteren op deze regeling organiseerde Kunstlink Flevoland op donderdag 26 november 2020 een webinar. De uitkomsten van deze webinar vind je hier.

Presentaties

Tijdens de webinar waren meerdere gastsprekers aanwezig om vragen te beantwoorden en iedereen te voorzien wat alle handige tips en inzichten:

  • Gino van Zolingen van het Fonds voor Cultuurparticipatie gaf in zijn presentatie uitleg over de subsidieregeling. Download zijn presentatie.
  • Angela van Dijk van LKCA gaf in haar presentatie inzicht in manieren om samen op te trekken binnen deze regeling en waar je meer nuttige kennis kunt vinden. Download haar presentatie.
  • Ineke Moerman van WEL in Flevoland vertelt over het gedachtegoed ‘positieve gezondheid’ waar in het sociaal domein mee wordt gewerkt en waar de inzet van de kunsten heel erg goed past. Download haar presentatie.

Tips

Tijdens de webinar werden er meerdere handige tips en websites gedeeld met elkaar: