The Cube tijdlijn

img

Muziektraject The Cube van start: ‘Geef je muziek een podium’

2 november ging het muziektraject 'Geef je muziek een podium' in The Cube van start. Tijdens de eerste sessie van het traject kwamen de deelnemers samen onder leiding van muziekdocent Satish Khoesiaal en maakten zij kennis met elkaar. De les werd uiteraard vervolgd met een jamsessie.

Lees verder
img

HUB ‘Makers in verandering’ ondersteunt Lelystadse jongeren

12 tot en met 14 oktober vond de HUB 'Makers in verandering' van ArtEZ plaats in Lelystad. Tijdens deze 3-daagse co-creatie ervaring kwamen vertegenwoordigers van verschillende organisaties bijeen om in de HUB te onderzoeken hoe we Lelystadse jongeren kunnen ondersteunen in het vertellen van hun verhaal.

Lees verder
img

Jongeren openen The Cube met geweldige optredens

Na maanden van verbouwen, plannen en organiseren, was het op zaterdag 9 tijdens LelySTART feest in The Cube (0.05). De voormalige Popstudio is nu geopend als broedplaats en werkruimte voor creatieve jongeren die een verdiepingsslag willen slaan in hun passie. 

Lees verder
img

De perfecte werkplaats voor jouw creativiteit? Jij bepaalt hoe die plek eruitziet!

Creatieve makers opgelet: wij willen een werkplaats maken die helemaal voor jullie is. Een plek waar je als jonge maker met professionele apparatuur aan de slag kan om jouw creatieve skills verder te ontwikkelen. Geen cursus waar je aan vast zit, toegankelijk en gewoon fijn. The Cube wordt een plek voor jou.

Lees verder
img

Terugblik Symposium Talentontwikkeling Flevoland

Op donderdag 1 september 2022 vond het Symposium Talentontwikkeling 2022 plaats in de Kubus in Lelystad. Tijdens dit symposium hebben cultuurprofessionals en beleidsmedewerkers de koppen bij elkaar gestoken om de stand van talentontwikkeling in Flevoland onder de loep te nemen.

Lees verder
img

Popsport Flevoland in volle gang

Op zondag 24 april werd het Popsport traject in Flevoland afgetrapt in Poppodium de Meester in Almere tijdens de gezamenlijke kickoff. Aan deze pilotversie van Popsport Flevoland doen vier acts mee: singer-songwriters Michael Vaillent (Almere) en YouYouri (Emmeloord), de metalband Invain (Almere) en producersduo Santino (Lelystad) [...]

Lees verder